21. mar. 2013

Hello Kitty


Jeg har aldri vært noe særlig begeistra for alle disse klærne som har barne-tv og tegneseriefigurer på seg. Og Hello Kitty er intet unntak. Men luer med ører derimot, det synes jeg er veldig artig. Så da måtte det prøves. Har hekle ei slik lue tidligere også. Og da lå det gratis oppskrift ute på bloggen til Bekki Bjarnoll. Den ligger ikke der nå lenger, men det er verdt å ta en titt på sida likevel. Masse fine hekleoppskrifter og inspirasjon der!Siden jeg ikke hadde noen oppskrift lenger, ble denne lua til på slump. Det resulterte i at selve lua ble litt for stor og ørene litt for små. Men da har jeg lært det til neste gang. Da tror jeg jammen jeg må prøve en bamselue. De var også veldig søte. Du finner dem hos Bekki.

Fotomodellen min var ikke overbegeistra over lysforholda i dag. Det er ikke så greit å holde øynene oppe i den sterke sola. Da blir det bare nysing! Så etterhvert måtte de stilige solbrillene på.
Og etter ei hard arbeidsøkt kunne lille Bolla endelig ta seg en god dupp i vogna si, mens mamsen kunne nyte sola og varmen ei lita stund.2 kommentarer: