3. apr. 2013

Nytt hus i en fei!I mens vi venter på at byggesøknaden skal bli godkjent, er det selvsagt mye vi kan gruble på og planlegge. Jeg grugleder meg til vi er i gang. Måtte det gå lekende lett og uten de store vanskene. Men en må vel bare forvente at det dukker opp ei utfordring eller to. Vi får bare tenke på hvor deilig det blir når vi en dag blir ferdig og vi har fått stor boltreplass til både oss selv, Bajasen og Lille Bolla!
Det spørs om det kan bli dårlig med tid til hobbysysler etterhvert, så det er best jeg får kost meg litt med det nå mens jeg kan. Enn om husbygging hadde vært like lett som dette?
Jeg fant denne ideen hos Ingrid Riddervold. Her er det mye inspirasjon å finne!
Det gikk ganske greit å skisse opp husene direkte på pappen. Jeg brukte en skalpell til å skjære ut med, da saksa ikke var så samarbeidsvillig. Pappen ble nok litt for tjukk. Ingrid har brukt stoff på sine hus, så da måtte jeg teste ut noe annet. Det dohuset ble i papir. Dette var litt tjukt å jobbe med, men når jeg fikk teipa det inntil på baksida satt det fint. Huset på ytterdøra ble kledd med voksduk slik at det skulle tåle en vannsvett. Voksduken min hadde ligget krøllet sammen og det vises litt. Det er nesten umulig å få ut igjen disse brettestripene. Jeg kan jo ikke akkurat stryke de heller. Men ellers fungerte voksduken bra.
Så skrev jeg ut teksta jeg ville ha på mønsterark og klippet til passe størrelse.

Artig prosjekt som går fort og greit!Og da frister det selvfølgelig å lage flere. Min kjære frykter at det kommer skilt på alle dører i huset snart. Greit å vite hvor man er vel...?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar