29. nov. 2011

brødposer til jul

Jeg er absolutt ingen syerske, men skulle gjerne ønske at jeg var det. Jeg var så heldig å få symaskin til bursdagen min for et par år siden, men den har vært veldig fint brukt. Men nå fikk jeg endelig ut fingeren og henta maskina ned fra loftet. Grunnen  til det er at vi neste uke skal ha juleverksted på skolen hvor jeg jobber, og at jeg var den heldige som fikk tildelt systasjonen. Da var det ikke annen råd enn å dra hjem og øve seg.
Og slik ble resultatet. Det var da ikke så vanskelig. Men veldig glad for å ha ei mamma som kunne stå bak meg å si hva neste steg var. Jeg skjønner nemlig ingen ting av oppskrifter! Dette skulle egentlig bli poser til brød og rundstykker, men de ble kanskje litt i minste laget. Mandariner derimot, passer de perfekt til =) Jeg måtte også prøve meg på en annen variant når jeg var så godt i gang. De het gaveposer i oppskriftsboka, men kan vel brukes til litt av hvert. Disse gikk raskere å sy, men jeg synes kanskje brødposene ble finere. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal lage sammen med barna. Hva er artigst for dem? Jeg tror jammen jeg skal prøve å sy noen hjerter også, det var så mange fine inne i boka mi.

Så for dere som lurer på om dere kanskje kunne klart å sy noe: Svaret er ja! Jeg skal legge ut min fremgangsmåte på posene som mamma har lært meg. Jeg er sikkert på at dere greier det!

2 kommentarer:

  1. Fine poser ja :) Sats på brødposene kanskje? Så blir det mange fine frokostbord på Messingset i jula :D

    SvarSlett
  2. Så va kjempefin!! :) Trur kanskje e å villa satsa på brødposanj, arti for unganj å sjå verket sitt fram på frokostbordet:) Aller helst skullj en vel laga alt;) Mona

    SvarSlett