8. jan. 2014

Hvor ble året av?


For et turboår! 

Ukene og månedene har fløyet av sted. Og desember var borte før vi rakk å tenke at den var her.
I følge mamma kunne vi nok prioritert huset enda mer og alt det andre enda mindre, men du vet ungdommen nå til dags. Ja, ungdom ja! For selv om jeg runda det fæle tredvetallet i høst, nekter jeg å kalle meg voksen enda.

De siste dagene før juleaften ble kveldene lange og nettene desto kortere. Juletreet ble pynta på overtid og juleduken ble strøket med keiva  i mens den andre hånda vaska over gulvet. Men i den grad man kan si at julefreden senket seg med to over gjennomsnittet energiske unger og et juletre fullt med gaver, gjorde den det. Ribbesvoren ble til og med sprø!


Det skal sies at vi hadde ikke klart dette på egenhånd, så sjølfolket, som standhaftig nekter å ta over rollen som kårfolk, må få mye av æren for at kårenden i det hele tatt var beboelig til jul.


Akkurat i juleukene har første etasje sett ganske ferdig ut. Med gardiner over alt, puter i sofaen, lys i vinduene og duker på borda. Så jeg benytta anledninga til å knipse noen bilder da.

Nå derimot, når juletreet bokstavelig talt er kastet ut gjennom verandadøra, ble det mørkt, nakent og kaldt i stua. Vi innser at det mangler noe både her og der. Ikke bare pynt og interiør, men en listebit her og en malingsdæsj der. Vaskerommet står tomt og venter både på gulv og vegger. Du skal se vi ikke blir arbeidsledige i 2014 heller.
Arbeidsledig eller ikke, vi har mye unnagjort som vi kan glede oss over. Huset har tatt form. Mye er vi fornøyd med og ble som forventet. Andre ting er fortsatt på tilvenningsstadiet og noen blir kanskje flyttet om på. Det skal ta tid å få seg et nytt hjem og vi er på vei. Det er stas =)
3 kommentarer:

 1. Så fint det har blitt, Ellinor!! Godt nytt år!! ☺️

  SvarSlett
 2. hvor er spisebordet kjøpt? ..så langt og fint

  SvarSlett
  Svar
  1. Spisebordet har pappa laget. Da vi skar hull i veggen mellom ny og gammel del av huset, tak pappa var på tømmerstokkene, skar de opp igjen,limte og høvla. Og resultatet ble slik =) Vi er kjempefornøyde. Det er både sprekker og markhull i det, men det er bare artig! Vi lette lenge for å finne 3 meter langt bord uten klaffer eller innleggsplater, men det er ikke så lett å finne.

   Slett