14. mai 2013

Første byggetrinn

Da er vi endelig i gang med husprosjektet!


Ganske fornøyd liten Bajas



Bajasen bruker vanligvis å gleder seg til barnehagen, men med en stor gul gravemaskin i hagen er det vanskelig og rive seg løs fra vinduskarmen. Men fy for et griseri! Vi har innstilt oss på å bo på en byggeplass denne sommeren og høsten, men det er vanskelig og se for seg på forhånd hvordan det blir.
Som veldig mange plasser på Nordmøre er det også her leiregrunn. Og hvordan oppfører leire seg når den blir våt? For vi har selvfølgelig hatt litt regn. Joda, gjørme over alt!


Ikke riktig så ikke, men heller ikke så langt i fra.


Men det må vi vel holde ut. Vi får glede oss til neste vår, når hus og hage forhåpentlig vis er ferdig.




Endelig får vi vinduer og verandadør på tverrenden.


Nå er gravearbeidet så godt som ferdig. Rørleggeren har fiksa vann og kloakk og elektrikeren har sørga for at jordinga er i orden. Så nå er det straks klart for muring. Håper dette går fort og problemfritt, slik at vi kommer lengst mulig før snekkerne skal ha ferie i juli.

Noen dato for ferdigstilling tør vi ikke en gang tenke på...
Enn så lenge er det mye annet å tenke på. for eksempel hva slags gulv vi skal ha, vegger, kjøkken, tak, ovn, farger, fliser, badeinnredning og så videre og så videre!
Og jeg som er så ubestemt. Jeg finner jo den ene gode ideen  etter den andre. Problemet er bare at jeg ikke slutter å lete når jeg har fått en ide og så kommer det en ny og bedre. I hvert fall en ny. Hvordan skal dette gå?





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar